首页 > 明星资讯 > 正文

李姿敏墨尔本行礼 刘倩婷做星级姊妹团

2020-11-10 15:07:36 来源:环环网

李姿敏获刘倩婷(右)做星级姊妹团

现年29岁的2009年港姐亚军李姿敏(Germaine),去年获53岁的澳洲籍练马师男友贺贤求婚,昨日二人在贺贤的家乡墨尔本举行婚礼。Germaine昨受访称要靓唔要命:当地系冬天,喺湖边举行婚礼好冻,但我都冇披肩!(心情?)好感动,好唔真实,因为太快完咗!不过迟啲会喺香港再补摆,完咗婚礼我哋会去度蜜月!虽然二人在年龄上有差距,但Germaine说全不介意:我哋都冇谂年龄问题,互相迁就,好夹!

婚礼以简洁为主,姊妹团方面相当有睇头,Germaine请来同届的港姐冠军刘倩婷及季军熊颖诗做星级姊妹团。虽然Germaine离开幕前已一段时间,但一着上白纱即充满星味。


临沂水泥管厂 http://www.sdguili.com/
环环网